mandag 6. juni 2016

Bihulebetennelse symptomer

Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i kinnet, og tannpine. I noen tilfeller kan man også ha feber og . BihulebetennelseBihulebetennelse - helsenorge.

BufretLignendeBihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn. Betennelse i bihulene oppstår vanligvis i etter en øvre luftveisinfeksjon. Bihulebetennelse gir ofte symptomer som ansiktssmerter og .

Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. I forbindelse med en forkjølelse kan det bli betennelse i disse hulrommene (sinusitt). Bihulebetennelse - her er de vanligste symptomene. Nesetetthet, slim og snørr fra nesen, nedsatt luktesans og vond smak i munnen er de . Fastlegen vil vanligvis kunne sette diagnosen ut ifra disse symptomene. Ved bihulebetennelse består behandling ofte i å lindre symptomene, men antibiotika kan brukes.


Man skiller mellom akutt eller kronisk bihulebetennelse. Symptomene er typisk smerter lokalisert til kinn, bak øynene, i pannen eller sjeldnere i bakhodet. Lidelsen forekommer hyppigst hos større barn og voksne.

Bihulebetennelse (sinusitis) er en infeksjon i hulrommene vi har i. Bihulebetennelse varer oftest 1-uker, og man blir normalt helt frisk igjen. Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnene i en eller flere av bihulene. Vanlige symptomer er tett nese og smerter over bihulene, noen . Hvis forkjølelsen er i ferd med å avta, men symptomene plutselig blusser opp igjen, kan dette være tegn på en begynnende bihulebetennelse. Den som har hatt en skikkelig bihulebetennelse i løpet av livet, vet hvor. Typiske symptomer er renning av snørr, nesetetthet, ansiktssmerter, . Symptomer: Intens hodepine i panne eller kinn, tannverksymptomer, feber.


Symptomene på bihulebetennelse ligner på forkjølelsessymptomer. De kan inkludere: redusert luktesans; feber; tett nese . Symptomer på infeksjon kan være økende smerte, hevelse og feber. Nesepolypper og kronisk bihulebetennelse er vanlige lidelser i den voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg