mandag 13. juni 2016

Tegn på kjønnssykdommer

Svie ved urinering: Dersom det svir når du tisser kan det selvsagt være urinveisinfeksjon, men også et tegn på klamydia eller gonoré. De tre mest vanlige kjønnsykdommene i Norge gir ofte ingen symptomer. SIDE2): Les hvordan seksuelt overførbare infeksjoner bør behandles.

Her er en oversikt over fakta, symptomer og behandlinger for de ulike . Gå til lege hvis du mistenker at du har en kjønnssykdom eller er litt bekymret for. I denne artikkelen vil du finne tegn som kan tyde på at DU er forelsket! Tegn på bekkeninfeksjon: Smerter nederst i magen; Økt mengde utflod (ofte gulaktig og ofte med noe blod); Feber; Nedsatt allmenntilstand og sykdomsfølelse.

Du kan kjøpe medisiner mot kjønnssykdommer på nett hos 121doc. Alle behandlinger sendes fra apotek i Norge. Du bør være oppmerksom på tegn fra kroppen som minner om de symptomene som gjelder for kjønnssykdommer.


De fleste har ingen symptomer som viser tegn på smitte. Ingen andre kjønnssykdommer kan konkurrere med klamydia i utbredelse. Klamydia er en kjønnssykdom som smitter ved sex.


Tegn på alvorlig klamydiainfeksjon hos gutter og jenter: Smerter nederst i . Det finnes mange forskjellige former for kjønnssykdommer med et vidt spekter av alvorlighetsgra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg