onsdag 15. juni 2016

Tenner spedbarn

Tennene vokser frem uten sår, men det kan klø. Fellingen er som regel over i 12-årsalder. De fleste barn får sine første tenner når de er mellom og måneder gamle, men det er store variasjoner.

Når barnet er ½ til år gammelt har som regel alle . Generelt skal det mye smerter til for at man skal våkne om natten . Når barn får tenner påvirkes av kjønn og arv, men å få første tann rundt seks måneders alder er vanlig. Noen barn plages ikke av å få tenner, mens andre barn . Barn pleier å få sine første tenner når de er rundt seks måneder gamle, men det kan variere. Noen barn har tenner allerede når de blir født, mens andre får sine . Tennene bryter vanligvis ut ved måneders alder, men dette tidspunktet kan variere mye fra barn til barn.


Det vanligste er at det er de to fremste tennene i . De første tennene dukker som regel opp ved seks måneders alder. Her er det riktignok variasjoner fra barn til barn. Noen barn fødes med tenner så alt fra 0-mnd er normalt. Vår begynte også å sikle mer og klø ved ca måneders alder, men vi venter fortsatt . Gir dere Paracet til barn som får tenner?


Babyer får ikke feber av å få tenner, men tennene kommer i større grad når. Mitt barn er dager gammelt og ammingen begynner å bli godt . Vanligvis bryter de første tennene frem rundt seks måneders alder, men det er store forskjeller fra barn til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg