torsdag 23. juni 2016

Treg avføring

Treg avføring kan bety flere ting: at det går lang tid mellom hver gang man man har avføring, at avføringen er hard og derfor vanskelig å få ut, . Sliter du treg mage med jevne mellomrom og kan ikke forstå hva du gjør galt? Som regel skyldes mageproblemene det du har spist, og selv om .

Det kan være flere årsaker til det - blant annet at du spiser for lite. Plages du med treg avføring eller full forstoppelse? Ta en titt på dette tipset, kanskje det kan hjelpe deg ut av situasjonen.


Treg mage og lett forstoppelse fører til toksiner i kroppen og gir opphav til en rekke ubalanser.

Ayurveda sier tarmen bør tømmes daglig, helst om morgen. Symptomer på forstoppelse er hard avføring med separate klumper, som. Er plaget med treg mage og forstoppelser og vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Har vært plaget det siste året og mange ganger går det uke . Jeg har i de siste 2ukene fått ganske treg mage. Det er ikke uvanlig at du noen ganger lider av forstoppelse.


Mangel på mosjon, fiber, og faktorer som stress og uregelmessige spisevaner kan øke risikoen . Tarmen stimuleres i liten grad til aktivitet, og avføringen forskyves ikke mot. Treg mage kan gjøre det vanskelig å kvitte seg med luft, noe som fører til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg