fredag 10. juni 2016

Inkubasjonstid omgangssyke

Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og. Omgangssyke begynner plutselig med oppkast, diaré og magesmerter Av:. Inkubasjonstiden er 12-timer, det vil si tiden fra smitte til utbrudd av sykdommen.

Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. Hvor lenge det går fra man er smittet til man blir syk (inkubasjonstid) avhenger av . Modne foreldre: Noen som vet hvor lang tid det tar før ett barn får omgangssyke og begynner å kaste . Inkubasjonstid omgangssyke, eller matforgiftning. Omgangssyke og inkubasjonstid - Anonymforum24. Inkubasjonstid på omgangssyke - Skravlesiden3.


Hva er egentlig inkubasjonstiden til omgangssyken? Smittemåte og smitteførende periode; Inkubasjonstid; Symptomer og . Omgangssyke er som oftest forårsaket av norovirus. Dette viruset er den vanligste årsak til ikke- bakteriell omgangssyke i verden. Og etter all sannsynlighet ikke den siste heller.


I den siste halvtimen har du kjent deg litt ubestemmelig uvel . Hvor lang tid tar det før vi kan regne med at vi andre ikke er smittet? Hold fjernkontroller og DVD-spillere unna barn med omgangssyken. Viruset har kort inkubasjonstid og er ansvarlig for over prosent av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg