onsdag 15. juni 2016

Vitusapoteket

Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket. Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek.

Vitusapotek ønsker å tilrettelegge tjenester som gjør det enklere for deg å ta vare på din helse. Vi har derfor samlet flere av våre tjenester i en . Vitusapotek er en apotekkjede med virksomhet på det norske markedet som ble etablert i 2001. Kjeden kjøpte opp en del av apotekene etter lovendring i 2001 . I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem . Vi i Vitusapotek ønsker å legge økt vekt på råd og veiledning om det å holde seg frisk, eller hvordan du kan få en friskere hverdag selv om du kanskje har en .

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – en . På Vitusapotek Oddensenteret møter du mange kunnskapsrike ansatte, som trives med å bruke sine faglige kunnskaper for å hjelpe deg. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med snart 2apotek og 15medarbeidere. Vi har derfor samlet flere av våre tjenester i en egen app til deg!


Vi søker deg som inspireres av gode kundemøter . Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss. Vi ønsker alle kunder velkommen til et hyggelig apotek i lyse og trivelige lokaler. Vi har direkte reseptur med rask ekspedering av resepter.


Vitusapotek har over 2apotek i Norge og tilbyr gode råd og en trygg handel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg