mandag 20. juni 2016

Underlivssopp gravid

Gravide og ammende er særlig utsatt for soppinfeksjoner. Det er ikke farlig, men kan være plagsomt. Grunnen til at underlivssopp er vanlig hos gravide, er fordi .

Jeg har den siste tiden vært plaget med underlivssopp. Er gravid i uke og har tatt en tablettkur (tabletter + krem) Har to ganger under . Vivag Balanse vaginalkapslerSopp i underlivet - helsenorge. Underlivssopp forsvinner vanligvis med behandling.

Det er ikke farlig å bruke legemidlene dersom du er gravid eller ammer. Underlivssopp er vanlig hos gravide på grunn av deres økte nivåer av østrogen, som kan føre til forandringer i skjeden som gjør det gunstigere . Kjøpte Canesten i dag, og leste på pakningsvedlegget nå at man måtte konsultere lege før man brukte det ved graviditet. Mye utflod er helt vanlig når du er gravid. Utfloden kan være alt fra helt blank til gulaktig og melkehvit. Har de to siste ukene klødd mye og svir litt i underlivet!


Har aldri hatt sopp før så aner ikke men antar d er . Diflucan mot underlivssopp i svangerskapet? Graviditet og underlivssopp - Gynekologi og graviditet.

Vanligvis bruker jeg pevaryl (stikkpiller og krem) eller canesten. Siden jeg nå er gravi frarådet legen min .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg