tirsdag 7. juni 2016

Omgangsyke

Viral gastroenteritt er den medisinske betegnelsen på virusinfeksjon i tarmen eller omgangssyke. Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god . Flere kommuner og institusjoner på Vestlandet som melder om utbrudd og antall-søk på omgangssyke er nesten tredoblet hvis man . Helse › Sykdom og symptomer › SykdomBufretLignendeSpyr barna dine? Her er tipsene som hjelper dere å takle spyingen!


Det er ingenting i veien for at neste utbrudd av omgangssyken kan sende deg rett tilbake. Som de fleste antagelig vet, er det virus som står bak omgangssyke. Omgangssyke er en mage-tarm-sykdom som forårsakes av et lett smittende virus. Omgangssyke begynner plutselig med oppkast, diaré og magesmerter. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Det er ikke bare influensa og forkjølelse som har sin høysesong på vinteren, omgangssyke er vel så vanlig. Smitter kollegaen mest før eller etter at hun har fått influensa og omgangssyke? Noen yrkesgrupper bør være hjemme to døgn etter at de er . Det er bare én måte å slippe unna på: Vask hendene grundig!

Her er tegn på at barnet eller babyen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg