tirsdag 16. januar 2018

G punkt vibrator

Vibratorer designet spesielt med tanke på stimulering av kvinnens G-punkt. G-punkt vibrator gir dype og lange orgasmer. For litt siden kjpte jeg en G-Punkt vibrator.

Jeg hadde nettopp fått lønning så jeg sparte ikke på penga. Jeg gikk på kondomeriet og kjøpte en til . Det finnes mange dildoer designet med tanke på G-punktet, men det finnes enda flere vibratorer laget for det samme punktet. Noen jenter får orgasme når punktet stimuleres, men ikke alle.

Mange mener at følsomheten kan trenes opp. Med en spesialdesignet vibrator øker du sjansen . Kjøp Bodil g-punkt vibrator gul hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. En g-punktvibrator er spesielt designet for å finne fram til og stimulere kvinnens g-punkt. G-punktet består av nerveender og kjertler, og finnes noen centimeter . Verdens beste g-punktsvibrator, eller verdens beste dildo?


Je Joue G-Kii er utviklet for å passe av alle kvinner, og er en helt unik vibrator. Was sind die besten Sextoys, um den G-Punkt so richtig zu verwöhnen? In unserem Online-Shop findet ihr eine große Auswahl an hochwertigen G-Punkt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg