tirsdag 9. januar 2018

Spysyke varighet

Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett. Viral gastroenteritt er den medisinske betegnelsen på virusinfeksjon i tarmen eller . Det løpe i skytteltrafikk mellom do og bøtte er lite festlig, men heldigvis varer det sjelden så lenge.

Denne omgangssyka som går nå(novo-viruset) varer gjerne i 3-dager. Vanligvis er vel omgangssyka bare 1-døgn. Omgangssyke - timer hjemme for voksne? Hvor lenge er man smittefarlig etter omgangssyke?


Og etter all sannsynlighet ikke den siste heller. I den siste halvtimen har du kjent deg litt ubestemmelig uvel . Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god håndhygiene.


Har blitt rammet i dag, og har eksamen om dager. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmene og er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Omgangssyke er som navnet sier svært smittsomt og ofte ser en . Som regel er det ikke noe alvorlig, men du bør kjenne faresignalene. Generelt gjør influensa oss sykere enn forkjølelse, og varer gjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg