torsdag 15. mars 2018

Halsbetennelse bakteriell

Streptokokker er den vanligste årsaken til bakteriell halsbetennelse. Ofte forutgås bakterieinfeksjonen av en virusinfeksjon, en forkjølelse, med lett ubehag i . En bakteriell halsbetennelse med streptokokker er mye kraftigere betennelse, mer vondt i halsen, ofte mer på en side, og oftere ledsaget av .

Virus forårsaker de fleste tilfeller av halsbetennelser. Dersom man har en bakteriell halsbetennelse, er det som oftest bakterier av typen streptokokker som ligger . Ved konstatert bakteriell halsbetennelse er det viktig å ta hele antibiotikakuren. Halsbetennelse gir vondt i halsen, vanskeligheter med å svelge og feber.


Tenkte oss ut en liten tur på besøk i morgen, meg og mini på mnd. Han har startet pencillinkur og er feberfri. Når kontakter dere lege ved halsbetennelse?


Bakteriell halsbetennelse og bruk av antibiotika! MÅ barnet ha antibiotika ved bakteriell halsbetennelse. BufretLignendeHalsbetennelse er en sykdom som primært er lokalisert til mandlene og området.


De bakterielt utløste halsbetennelseene skyldes oftest noen bakterier som . Svelgsmerter og smerter rundt kjevevinkelen tyder på en bakteriell halsinfeksjon. Halsbetennelse kan være smertefullt, men plagene går som regel over av seg selv i løpet av tre til fire dager.

Hvis det er antibiotika du har fått, mener vel legen at denne er bakteriell (streptokokker sannsynligvis).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg