onsdag 7. mars 2018

Hvor mye skal en baby sove

Søvnrutiner, slik får du barnet til å sove hele natten og unngå. HER ER EN GJENNOMGANG AV HVOR MYE SØVN BARN. Så lenge barnet sover godt på natten, spiller det liten rolle hvor mye det.

Men det er forskjell på litt sutring som går over, og at babyen skriker i panikk. Vil du at barnet skal legge seg klokken eller 18:3 bør det ikke sove etter klokken 16. Det er stor variasjon hvor lenge barn sover, men her kan du se hva som er.


Det er heller uvanlig at babyen sover lengre enn dette.

Det er likevel noen råd du kan følge for at barnet ditt skal få best mulig søvn. Søvn er først og fremst nødvendig for at kroppen skal kunne innhente ny energi. Når man sover, synker stoffskiftet, hjertet slår . Andre dager sover han mye mindre enn dette igjen. Så jeg lurer på hva som skal være normalt?


Det blir sikkert bedre tterhvert som vi får . Enkelte nyfødte barn kan sove svært tungt, og kan derfor være. Det er stor variasjon på hvor mye et spedbarn sover i løpet av et døgn. Hvor mye barnet sover påvirker hele familien. Barnets søvn styrer nemlig i stor grad foreldrenes søvn. God søvnrytme og leggerutiner er derfor svært viktig.


De tre første månedene i livet sover en baby vanligvis 16–timer i døgnet. Når barnet sover i dyp søvn, er det helt avslappet, og det skal mye til for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg