tirsdag 27. mars 2018

Øvre luftveisinfeksjon

En øvre luftveisinfeksjon er et annet uttrykk for å si at man er forkjølet. En forkjølelse er en mild infeksjon i nese og hals. De øvre luftveiene vil si nesen, bihulene, svelget og strupen. Mer enn 2virus og mange ulike bakterier kan gi . Influensa eller andre virale øvre luftveisinfeksjoner varer ofte lenge.


De fleste har symptomer i uker og mange enda lengere. Alle artikler og legesvar om øvre luftveisinfeksjoner.

Her har vi samlet alt innhold om øvre luftveisinfeksjoner for deg. Sist publiserte: Klamydia lungebetennelse. Det er i hovedsak to typer luftveisinfeksjoner: øvre og nedre. I de fleste tilfeller er infeksjoner i de øvre luftveier oppstå på grunn av mikrobielle patogener; . URI, som er forårsaket av bakterier og virus påvirker viktige deler av kroppen, for eksempel nese, bihuler og hals.


Forkjølelse hører til gruppen øvre luftveisinfeksjoner. Den skiller seg fra influensa, en mer alvorlig øvre luftveisinfeksjon som i tillegg til forkjølelsessymptomene . De fleste akutte infeksjoner hos barn er luftveisinfeksjoner. En øvre luftveisinfeksjon er en infeksjon som utvikler seg i nese og hals, og er også kjent som forkjølelse.


Gjennomsnittlig øvre luftveisinfeksjon varer fra en uke . Katteinfluensa, eller øvre luftveisinfeksjon, er en relativt vanlig sykdom hos katt. Det er størst risiko for smitte der mange katter bor sammen ettersom smitten da .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg