fredag 23. mars 2018

Soppinfeksjon etter samleie

Din observasjon om at soppinfeksjon ofte utløses etter samleie, kan altså forklares med at det vanligvis sure miljøet i skjeden ”forstyrres” av . Men det ender alltid med at jeg dagen etter får en soppinfeksjon i . Noen kvinner er ekstra plaget med sopp etter menstruasjonen.

Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer . Spør etter kombinasjonspakning mot sopp på apoteket. Når plagene fra soppinfeksjonen er borte bør du fortsette med kremen i tre dager. Soppinfeksjon i skjeden kan være plagsomt med mye kløe, ømhet, svie, brennende følelse, utflo sårhet ved samleie m. Begynner med at jeg blir sår akkurat i hullet etter sex. Skulle ikke ha sex på noen dager etter at tabletten var tatt.


Det jeg har funnet ut at hjelper er å kutte ut alt med hormoner i, altså alle typer . Sopp i underlivet - Helse - VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeHei, jeg er ei jente på som trenger noen gode kjerringråd mot sopp i underlivet. Soppinfeksjoner oppstår oftest hvis likevekten i den vanlige bakteriefloraen i skjeden forstyrres pga infeksjon, antibiotikabruk, sårhet etter sex mm.


Forståelig nok kan sex føles ubehagelig eller vondt når du har sopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg