fredag 30. mars 2018

Citysyd

City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter og ligger ca. Med butikker finner du alt du trenger hos oss, fra siste mote til . Innendørs kan vi by på ulike og spennende butikker og.

Rosten 28-30; Trondheim; Telefon 00; Åpningstider. Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra City Syd i Tiller. City Syd ligger på Tiller sør for Trondheim, og er et av Norges største kjøpesentre.


Her kan du lete etter gode tilbud i butikker fordelt på 38.

City Syd er et norsk kjøpesenter som ligger i utkanten av Trondheim. Sentret åpnet høsten 19og var da på 0m², noe som gjorde det til Norges største . City Syd finner du i kjøpesenteret City Syd på Tiller. Her eier og disponerer TRONDOS ca av senterets totale areal.

Kontaktinformasjon for City Syd Kjøpesenter Tiller, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter. Innendørs kan vi by på ulike og spennende butikker og utearealet vårt rommer hele 1450 . Innspurt: Tirsdag var det fortsatt hektisk før torsdagens nyåpning i tredje etasje på City Syd. Therese Bjørnstad Karlsen, eiendomsdirektør Coop . Tredje-etasjen bygges ut og Trondos bygger om sin del av City Syd for totalt 150-1millioner kroner.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta . Besøk Tickets reisebyrå på City Syd i Trondheim. På et og samme sted har vi samlet charterreiser, fly, hotell, leiebil, cruise, langreiser, restplasser, skireiser m. Hos Synsam Trondheim City Syd finner du et stort utvalg briller, solbriller og linser, og får gode råd hos våre optikere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg