fredag 23. mars 2018

Forkjøla

Forkjølelse varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom. Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres. Både influensa og forkjølelse er forårsaket av virus, men det er forskjellige virus som står bak.

I følge amerikanske Centers for Disease Control . Forkjølelse er en øvre luftveisinfeksjon forårsaket av et virus. Med øvre luftveisinfeksjon menes betennelsesforandringer i nese, svelg og luftrør. SUNN FORNUFT: Hvis immunsystemet er svekket grunnet stress, lite søvn, mangel på vitamin D eller andre viktige næringsstoffer .

Det er en kunst å ta vare på seg selv, ikke minst når man er syk. Med forkjølelse kan det være vanskelig å vite om det er greit å holde tempoet oppe, eller om det . Forkjølelse smitter lett og de fleste av oss opplever å være forkjølet èn eller flere ganger i løpet av året. Vi blir aldri helt immune mot forkjølelse fordi . Forkjølelse er en smittsom virussykdom som rammer de øvre luftveiene, hovedsakelig nesen og nesesvelget. Det mest karakteristiske sykdomstegnet er . Forkjølelse er en svært vanlig sykdom som gjerne går over av seg selv og er regnet som relativt ufarlig.


Vanlige symptomer er nysing, tett nese, sår hals, hoste, . En vanlig forkjølelse har derimot mye mildere forløp.

Og den går som regel mye fortere over også. Det er også vanlig at forkjølelsen gir mer . Hva er egentlig forskjellen på influensa og forkjølelse? Flere av symptomene er like, men det er likevel klare forskjeller som skiller den ene fra den andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg