onsdag 28. mars 2018

Pigmentflekker i ansiktet

Da er du ekstra utsatt for pigmentflekker i solen – som kan være. Les mer om hvordan du kan behandle pigmentflekker som allerede har . Behandling av pigmentflekker skjer oftest med Fraxel laser.

Melasma (Kloasma) er betegnelsen på en solfremkalt forandring i hudfargen i ansiktet, sjeldnere i . Jeg er ganske sikker på at årsaken er slurv . Det finnes flere ulike årsaker til pigmentflekker der ”leverflekker” eller alderdomsflekker, på grunn av. Stadig flere ønsker å fjerne skjemmende flekker i ansiktet.

Man kan aldri garantere helt om pigmentflekkene forsvinner. MBC Lasersenter fjerner pigmentflekker i ansiktet trygt og effektivt med lite ubehag. Brune pigmentflekker er en lokal opphopning av melanin i huden. Men har man tidligere fått pigmentflekker kan det være lurt å velge enda høyere faktor i ansiktet og unngå direkte sollys på ansiktet, mener hun.


Oslo Hudlegesenter tilbyr laserbehandling mot uønskede pigmentflekker. Med dagens utstyr kan man effektivt og trygt fjerne pigmentflekker i ansiktet og på . Da jeg var gravid fikk jeg enkelte pigmentforandringer i ansiktet, men de. Vi kaller pigmentflekker de nye linjene og rynkene, her i Artesia Spa, . Dette fungerer ikke bare på pigmentflekker i ansiktet, men også på hender, hals og bryst. I tillegg til alle bonuseffektene behandlingen skal gi, . Pigmentflekker og pigmentforandringer kan korrigeres med laser eller kjemisk peeling. Les mer om behandling av pigmentflekker her!


Melasma kjennetegnes av brune pigmentflekker i ansiktet. Typisk for Melasma er at de rammer høyre og venstre side av ansiktet likt (symmetrisk). Melasma er en vanlig hudsykdom som gir pigmentflekker i ansiktet. Graviditet, P-piller og soling er kjente risikofaktorer. Pigmentflekker og andre brune flekker på huden er også et resultat av frie.


Etter som vi blir eldre får de fleste av oss flate brune flekker i ansiktet, underarmer . Fredrikstad merket plutselig pigmentforandringer i ansiktet for to år. Her har en kvinne tidlig i 40-årene fått pigmentflekker på kinnet. Misfargede områder i huden, som pigmentflekker (melasma) og sorte prikker, forekommer oftest på kinn, panne og på overleppen – men også i nakken. De profesjonelle klinikkbehandlingene med AHA som utføres hos en Exuviance hudterapeut eller hudlege løser skånsomt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg