onsdag 14. mars 2018

Feber magesmerter

Noe å lære av - Feber og magesmerter uten klinisk sikker diagnose er en vanlig årsak til innleggelse i sykehus. Som regel er magesmerter ufarlig, men har du flere symptomer bør du. Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag .

Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting. Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . Akutte magesmerter hos barn har mange årsaker og kan være vanskelige å vurdere. Ofte feber, dehydrering og nedsatt allmenntilstand.

Akutte magesmerter kan beskrives som enten skjærende, som knip, som verkende, murrende eller stikkende. Av og til kan symptomene være mer ukarakteristiske, særlig i starten. Kvalme, lett feber og magesmerter går imidlertid som oftest igjen. Vær sikker på at magesmertene dine ikke er noe mer alvorlig.


Hvis du får symptomene sammen med feber, oppkast og diaré kan dette være . Magesmerter kan være uskyldige, eller de kan skyldes sykdom som. Kvalme og oppkast - Feber - Manglende luftavgang fra endetarmen. Magesmerter er vanlige, og som regel ufarlige.


Akutt innsettende sterke magesmerter og smerter som øker raskt i intensitet, bør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg