torsdag 15. mars 2018

Oppblåst mage barn

OPPBLÅST: Det kan være flere årsaker til at barnet ditt er oppblåst i magen, og det anbefales å oppsøke lege dersom det vedvarer i mer enn to . Enkelt sagt, er oppblåst mage en tilstand der magen ser hoven eller dens størrelse ser ut til å øke i størrelse. Dette skjer når tarmgass er fanget inne i bukhulen.

Han hadde så mye luft i magen og bæsjet mer enn noen andre barn vi. Datteren min på to år har ofte veldig stor, oppblåst mage, spesielt etter måltider. Hun er litt lubben på resten av kroppen også, men jeg synes . Du skriver at magen til din 6-årige jente ofte kan virke oppblåst, men at det ikke er et klart mønster i dette, .

I de aller fleste tilfellene glir de over igjen, og man vet ikke hva grunnen har vært. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Alle barn har vel til en viss grad stor mage. Men er den unaturlig stor kan det vel faktisk hende at hun har oppblåst mage pga noe spesiell mat.


Magen er stor (han er ellers veldig liten), hard og oppblåst. Mange tror at bare voksne kan ha denne gastrointestinal problem, men faktum er, barn er like tilbøyelige til oppblåst mage. Den fører vanligvis til diaré og avmagring, magesmerter og oppblåst mage. Men det er også mange med cøliaki blant større barn og voksne.


Altså, min lille på mnd har en ganske så rund mage når han.

Den ser så oppblåst ut, nesten som et underernært barn hvis dere skjønner. Prompeventilen kan hjelpe spedbarn med treg og oppblåst mage. Er barnet opprørt, urolig og har problemer med å bæsje?


Barnet vil ikke spise, ser ut til å ha vondt, magen er oppblåst. Victoria hadde diaré og var tynn med oppblåst mage. Femåringen trengte plutselig å sove ettermiddagshvil etter . De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager,.


For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og. Mange blir veldig engstelige dersom de selv eller barna får mark i magen. Det første symptomet er gjerne en “stor” eller “oppblåst” mage. Allerede nå er kjønn og arveegenskaper på det kommende barnet. Oppblåst mage, halsbrann, kvalme og forstoppelse er vanlige plager.


Variasjonene er store, og symptomene varierer fra barn til barn. Hvis du mistenker at barnet ditt har melkeallergi, bør du snakke med. Dersom barnet ditt er frisk og har fin vektøkning, men likevel gråter i timevis, kan. Spedbarn med kolikk har ofte også oppblåst mage, mye tarmgass, raping, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg