tirsdag 20. mars 2018

Høy feber hos barn

Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke behøver å. Feber er et mindre pålitelig mål på hvor sykt et barn er sammenlignet med en . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner.

Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Dette er viktigere å sjekke enn hvor høy feberen er. Symptomer og funn avhenger av årsaken til feberen.

Høy feber kan i seg selv føre til sløvhet og søvnighet. Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber . Barn får ofte muskelskjelvinger ved høye temperaturer. Videoen viser gutt med feber på grader Celsisus. Dette er et eksempel på at barn kan ha høy feber og likevel være i . Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på. Feber en uke i strekk er ikke uvanlig hos barn, har Hermansen erfart . Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege.


Det er imidlertid svært sjelden at temperaturen blir så høy at feberen i seg selv kan . Ved HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten. Feberkramper utløst av stigende eller høy kroppstemperatur forekommer hos 3-4. Eldre barn kan ha høy feber uten å være særlig plaget eller alvorlig syke.


Ved fordamping reduseres feberen hos barnet en kort stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg