fredag 16. mars 2018

Kvadrat kjøpesenter

Nå får du det beste av to verdener på Kvadrat; Bra. Vi er stolte av å være regionens største kjøpesenter, og vi har nå hele 172 . Kvadrat er et kjøpesenter som ligger på Lura i Sandnes i Rogaland og rommer 1butikker på et 9m² stort bygg. Senteret ble åpnet i 19i de tidligere . Kvadrat er et av Norges største kjøpesenter i Norge både. Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Kvadrat i Sandnes.


Norges største kjøpesenter, både i antall kvadratmeter, butikker og omsetning. Senteret er strategisk plassert ved motortvei E3 midt mellom Sandnes, . Nå er arbeidene snart ferdig, og nye butikker får plass i kjøpesenteret. Kvadrat faller en plass ned på listen over Norges største kjøpesentre målt i omsetning i 2015.


Sørlandssenteret har siden 20klatret fra 10.

I tredje episode av serien Kjøpesenteret besøker vi regionens fyrtårn innen handel, nemlig Kvadrat. Her kan du finne ut hvilke ruter som trafikkerer valgt holdeplass. Apotek Kvadrat er et stort apotek med mye kompetanse og et stort vareutvalg. Vi bruker vår kompetanse og er til stede for hver enkelt kunde. Finn hoteller nær Kvadrat kjøpesenter til den beste prisen på Hotels.


Videos from one of Norways largest Shoppingcenter. Besøk Bolia og finn masse inspirasjon til boligen. Vi hjelper deg med å finne de rette møblene som passer til dine behov og ditt hjem. TidsroOppstart høsten 20- åpnet august 2015; Omfang. Kontaktinformasjon for Vinmonopolet Kvadrat Kjøpesenter Sandnes, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Du finner våre parfymerier i Kirkegaten, Amfi Madla, Kilden, Kvadrat og. KOCH PARFYMERI OG HUDPLEIESALONG Kvadrat kjøpesenter Gamle Stokkavei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg