onsdag 21. mars 2018

Profil kondom

Kondomet er en ufarget, profilert latekskondom med pakning. Kondomer,kondom, glidemiddel, carmex, lebepomade, sex, sexleksaker, hjemmetester,. Vis fullstørrelse RFSU profil kondom 10stk.

Tynt latekskondom med innsvinget tupp for økt følsomhet. RFSU Profil er en ufarget, profilert latekskondom med beholder og glidemiddel. Kondomet har en glatt overflate og innsvinget tupp for beste passform og økt . Kjøp RFSU Profil Kondom stk hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. RFSU Profil, et klassisk kondom- Kondomet har glidemiddel og anatomisk passform.


Jeg har en penis som er litt over gjennomsnittet både i lengde(23cm) og tykkelse. Og opplever at en vanlig kondom som profil,nøkken osv blir for små dvs for . Et godt valg når du ikke vet hva du vil ha. Her er to av de mest solgte kondomene i . RFSU Profil är Sveriges mest välkända kondom.


Kondomen har glidmedel och anatomisk passform. RFSU Profil Transparent, profilert kondom.

Kjøp RFSU Profil-kondomer online til meget gunstige priser. Kondomer kommer i forskjellige størrelser og former, og det å velge den. RFSU Profil er et gjennomsiktig kondom med glidemiddel som har en glatt overflate. Med en kondom som passer skal du nesten ikke merke kondomen. RFSU Profil kondomer (Se flere produkter i dette tilbudet).


RFSU Profil er et skreddersydd kondom som klemmer rundt penishodet og gir økt følsomhet . RFSU profil kondom er et skreddersydd kondom som gir økt følsomhet. RFSU sine kondomer har gjennomgått de strengeste tester og er av høy kvalitet. Normalstor och skräddarsydd för skönare känsla.


Profil är en av Sveriges mest älskade kondomer! RFSU Profil är vår populäraste och Sveriges mest sålda kondom sedan lanseringen år 1967. Kondomen följer europeiskt standardmått och är . Rfsu profil er et tynt latekskondom med innsvinget tupp for økt følsomhet. Den klemmer rundt penishodet og gir økt følsomhet.


RFSU Profil är en kondom som buktar inåt under ollonet just där man är som mest känslig (anatomiskt utformad för bättre passform). Glidmedelsbehandlad men kan även användas tillsammans med glidmedel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg