fredag 10. mars 2017

Multippel sklerose

MS er en sykdom som medfører ødeleggelse av isolasjonslaget (myelinet) rundt nervetråder i hjernen og ryggmargen. Multippel sklerose, eller MS, er en sykdom i sentralnervesystemet. Den rammer hovedsakelig i en alder mellom og år og er dobbelt så vanlig hos kvinner .

BufretLignendeMultippel sklerose (MS) er en sykdom som rammer nerveceller. Det finnes behandling som kan bremse utvikling av multippel sklerose. Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper sentralnervesystemet, det vil si hjerne og ryggmarg. Sykdommen vises i form av attakker, som gir .

Informasjon om forbundet, lokallag, sykdommen og forskning. Multippel sklerose, MS, er en kronisk sykdom som angriper sentralnervesystemet, både i hjernen og i ryggmargen. Multippel sklerose, kronisk inflammatorisk sykdom i sentralnervesystemet.


Navnet multippel sklerose skyldes at man finner flere (multiple) . Multippel sklerose (MS) er en kronisk immunmediert nevrologisk sykdom som gir demyelinisering og aksonal degenerasjon i . Her kan du lese om sykdommen MS, hva den innebærer, hvordan den behandles og hvordan man kan finne hjelp i samholdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg