torsdag 9. mars 2017

Tveita senter åpningstider

Trivelig nærsenter med butikker og servicesteder. Klær, sko og tilbehør; Interiør, gave og hobby; Hår, helse . Coop Extra er billigbutikken med supermarkedutvalg. Nille er opptatt av sesonger og er derfor stadig i forandring med nye produkter . Hos Bjørklund finner du et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Tveita Senter: På Bonial kan du finne alle tilbud fra Tveita Senter og åpningstidene for alle butikkene.


Tveita Post i Butikk, Coop Extra Tveita Senter.

Resten av senteret har ordinære åpningstider.

Finn postkontor eller bedriftssentreTveita Post i Butikk, Coop Extra Tveita Senter. På Tveita Senter får du alt du kan tenke deg! Apoteket ligger på Tveita senter og er apotek for hele bydelen.


Det er timers gratis parkering på senteret. Butikken ligger sentralt på Tveita senter som har alle fasiliteter. Life Tveita har et godt utvalg av økologisk mat, hudpleieprodukter og . Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Zizzi i Tveita Senter, Tvetenveien 106Oslo Norway i på . Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i OSLO, Mester Grønn Tveita Senter.


Tveita: Vitusapotek Tveita Senter Tvetenv. Nøstet Mitt på Tveita ligger sentralt plassert på Tveitasenteret, med gangavstand til T-bane og buss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg