fredag 31. mars 2017

Nordbyen kjøpesenter larvik

På Nordbyen Senter har vi varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Nordbyen kjøpesenter ligger i Larvik, en by som er i en spennende fase preget av utvikling, samarbeidsprosesser og ikke minst . Finn tilbud fra WOW på Nordbyen Kjøpesenter i Larvik.

Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken. Besøksadresse, Yttersøveien 32Larvik. Nordbyen kjøpesenter har butikker og er Larviks største kjøpesenter.


Her finner du trendy og moderne butikker som er kilder til fornyelse.

Kjøpesenteret har et stort lekeland (Djungelland) på 10kvadratmeter som er for barn i alderen 1-år.

Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for CHANGE Lingerie i Nordbyen Kjøpesenter, Yttersøveien 32Larvik i på Tiendeo. Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Wow i Nordbyen kjøpesenter Yttersøvn. KLP Eiendom AS eier av Nordbyen kjøpesenter, som ligger i Larvik, og er kommunens største kjøpesenter. Man-Fre10:- 20:00Lør09:- 18:00SønStengt . Yttersjøveien 32LARVIK Tlf 35.


Nordbyen Kjøpesenter, Man - Fre: 1000-200 Lør: 0900-180 54. Nordbyen kjøpesenter er Larviks største kjøpesenter med et areal på 7kvadratmeter. De butikkene i senteret omsatte for 5millioner . Finn ut driftstimer BR Leker, Larvik, 32Nordbyen Kjøpesenter, BR Leker Larvik.


Senteret er senere endret og utvidet flere ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg