tirsdag 21. mars 2017

Øreverk voksen

Ved nattlig øreverk uten at barnet er påfallende sykt, er det som regel unødvendig. Når voksne får øreplager dreier det seg oftest om eksem i det ytre øret. Voksne med smerter anbefales å bruke fem til ti dråper.

De vanligste variantene er akutt og sekretorisk mellomørebetennelse. Tilstanden opptrer sjeldnere hos større barn og voksne. Enkelte barn er mer utsatt enn andre, og ørebetennelse forekommer oftere hos barn med foreldre eller . Små barn er ofte mer utsatt for ørebetennelse enn voksne – og får ofte fryktelig vondt når det skjer.

Den er stort sett ufarlig og det er kun et mindretall som har behov for behandling med antibiotika. Jeg har vært forkjøla et par dager, men ikke verre enn at jeg har vært oppe. I dag derimot var det verre, og har holdt sengen.


Et råd mot øreverk er å dryppe noen dråper matolje på en bomullsdott og putte den. Et voksent ørebarn skrev 2007-01-26: Prøv å dryppe kamillete . Den viktigste årsaken til øreverk hos voksne er ørebetennelse. Det en indikasjon på at krisen trenger din .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg