mandag 20. mars 2017

Soppinfeksjon i halsen

Som vi har nevnt før infeksjon, er halsen sopp en relativt sjelden sykdom, som er forårsaket på grunn av Candida albicans, er observert oftere i en utvalgt gruppe . Soppinfeksjon i munnen kjennetegnes vanligvis ved svie og ubehag i munnhulen, men noen pasienter har lite plager. Den er forårsaket av en sopp som heter Candida. Har du har trøske i halsen, kan det hende at du ikke er i stand til å snakke eller svelge skikkelig.


Oppvekst av sopp i hals- og magetarmtraktus kan skyldes intens behandling med antibiotika. Hvis du ble du behandlet med penicillin på grunn . Det oppstår på grunn av innflytelsen av flere typer sopp, som i de .

Sår hals skyldes en eller annen form for betennelse i slimhinnene i luftveiene, forklarer . Klamydia er blant kjønnssykdommene som kan smitte til halsen ved. Klump i halsen - er det nok å undersøke bare med lys og en pinne? Hun sa jeg ikke har noe der, bare muligens sopp. Sopp i munnen er noen nesten halvparten av befolkningen har. Det er likevel ikke alle som har plager av det.


Det finnes en rekke andre sykdommer som . Har lest litt rundt omkring, og lurer på om jeg har fått sopp i munnen. Til slutt orket jeg ikke mer og krevde time hos øre nese hals-spesialist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg