onsdag 15. mars 2017

Vannkopper og barnehage

Vi har fått vite fra barnehagen at det er vannkoper på avdelingen til jenta min, og at mange er smittet. Måtte sende ungen på barnehage med vannkopper i dag! Vannkopper og barnehage - Småtroll 2-år5.

BufretLignendeDet går vannkopper i barnehagen! Det er meldt om tilfeller av vannkopper i barnehagen. Dette skrivet gir informasjon om hva vannkopper er og når et smittet . Vannkopper er en av de mest smittsomme barnesykdommene.

Barnet skal være feberfritt og ha god allemenntilstand før det kan gå i barnehagen. Barn som går i barnehage er mer utsatt for infeksjoner enn andre barn. Barnet kan vende tilbake til barnehagen når . Varicella (vannkopper) og herpes zoster (helvetesild) forsårsakes av. Med jevne mellomrom herjer det vannkopper i barnehager og skoler.


Her er hyppig stilte spørsmål om vannkopper. Er barnet mitt friskt nok til å være i barnehagen sammen med andre. Vannkopper har også litt egne regler, da barnet ofte er friskt, men fortsatt . Vannkopper gir utslett, sykdomsfølelse og ofte feber. Barnet må sannsynligvis være hjemme fra skolen eller barnehagen.


Noen som vet når man kan sende barnet i barnehage etter vannkopper? Barnet vårt ble febersyk og slapp tirsdag denne uken, tirsdag morgen . Forskrift om miljørettet helsevern i barnehager og skoler m. Barnet kan vende tilbake til barnehagen når allmenntilstanden. Thea har hatt vannkopper og vært hjemme fra barnehagen en uke nå. Første prikkene kom forrige mandag, og de har tørket ut. Ofte blir mange barn smittet av vannkopper samtidig, enten på skolen eller i barnehagen, hvis ett barn først har fått vannkopper.


Vannkopper er en sykdom som vi ikke vaksinerer . Vannkopper er en svært smittsom barnesykdom med blemmer, kløe og feber. Barn med vannkopper bør være hjemme fra barnehage og skole til blemmene . Helsestasjonen får ofte spørsmål om hvilke regler som gjelder i barnehagen når barn har vannkopper. Helvetesild (herpes zoster), som skyldes . Hos barn gir vannkopper alt fra svært lite symptomer til mye utslett og.


Det ser ut som det går vannkopper i barnehagen. Det er greit å vite om dere ser noen prikker på barnas kropp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg