mandag 13. mars 2017

Ullevål stadion

Velkommen til Ullevaal Stadion - nasjonalanlegget for fotball i Norge. NÅ er Ullevaal Stadion mye mer enn bare fotball. Vi er blitt et opplevelsessenter der man .

Ullevaal stadion, Nasjonalanelgget for fotball i Norge. Ullevaal Stadion er mye mer enn bare fotball. Vi er et opplevelsessenter der man foruten . Her er en fullstendig oversikt over hvilke butikker og hvilke firmaer du finner i selve Stadionbygget og byggene rundt nasjonalarenaen.

Ullevaal Stadion er et fotballstadion i Oslo i Norge. Det er hjemmebanen til Vålerengens Idrettsforening og herrelandslaget, i tillegg til at cupfinalen i herrefotball . Velkommen til Ullevaal Senter, handelssentrum rundt Ullevaal Stadion. Ullevaal Senter, Sognsveien 75-7 08Ullevaal Stadion, Oslo.


Ullevaal Panorama sto ferdig i januar 201 i forbindelse med at Ullevaal Stadion ble ferdigstilt. Lokalet er inndelt i tre nivåer, og har en glassfasade på 1kvm. Hovedinngang til UBC og inngang til Thon Hotel Ullevaal Stadion 4. Informasjon om og kampprogram for Ullevaal Stadion.


Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne konferansehotell i direkte tilknytning til Ullevaal Stadion.

Hotellet har kurs- og møtefasiliteter for opptil 8personer i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg