fredag 24. mars 2017

Hvordan bli kvitt luft i magen

Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Når luftsmerter oppstår i øvre, venstre del av bukhulen, kan de mistolkes som. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer . Se hvordan det kan hjelpe deg mot luft i magen og luftsmerter. Oppblåsthet er et tegn på at du har mye luft i magen.


Hva er det egentlig som forårsaker oppblåst mage, og hvordan blir du kvitt det? Det er dessuten viktig å tenke på hvordan du spiser i tillegg til hva du spiser.

For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter. Plagene er vanligvis forbigående og kan bedres ved en bevisst . Delvis kommer luft i magen av at vi svelger luft når vi spiser eller drikker, spesielt kullsyreholdige. Her får du mine beste råd til en flatere mage og hvordan du får tilbake den gode. Du kan dermed oppleve høylytt rumling fra magen, å måtte prompe og bli oppblåst.


Drikke med kullsyre kan skape unødvendig mye luft i magen. Hva mageproblemer skyldes og hvordan man kan bli kvitt plagene er som .

Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre. Drevon nevner, er å tenke over hvordan du spiser maten din. Her er maten som tar knekken på den svulmende magen.


Forstoppelse utvider magen, og en enkel måte å bli kvitt det på er å begynne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg