fredag 31. mars 2017

Hjemmetest hiv

HIV Test - Du kan bestille HIV Hjemmetesten for HIV her, leveringen er rask og fullstendig anonym i diskret hvit pakke. Har du testet deg for hiv hjemme anbefales du å ta en ny test. Det er nå mulig å ta en enkel hjemmetest for hiv og samtidig få god oppfølging dersom testen er positiv. Starter prøveprosjekt med hjemmetest for hiv. Målet er å undersøke om et tilbud om en anonym hivtest vil rekruttere folk som ellers ikke benytter . En hurtigtest for HIV har over sensitivtet for HIV-viruset i blo og med en slik hjemmetest kan du screene deg selv for mulig infeksjon.


Snart kan du teste deg selv for hiv hjemme ved kjøkkenbordet. Rolf Angeltvedt ønsker ikke at det nye tilbudet . Helsetilsynet i USA, FDA, har nå godkjent en hjemmetest for hiv-smitte. Testen heter OraQuick og kan via en spyttprøve på en vattpinne spore . Hjemme side Varer HIV Hjemmetest.


Hiv angriper celler i immunforsvaret og reduserer kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. På verdensbasis smittes cirka millioner mennesker med hiv . Før dette har kroppen ikke fått tid til å danne antistoffer mot hiv, og det er disse antistoffene som indikerer et positivt testresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg