onsdag 22. mars 2017

Røde prikker i håndflaten

Røde flekker på håndflatene og fotsålene har en tendens til å være svært urovekkende, særlig hvis mye hogge og fylles med væske. Alle artikler og legesvar om røde prikker. Her har vi samlet alt innhold om røde prikker for deg.

Vet ikke helt hvem jeg skal spørre så da prøver jeg her. Har fått påvist streptokokkhalsbetennelse, har hvite prikker og noen røde prikker i . Alle åpenbart hvis det var et brannsår eller bite, men vanligvis røde flekker på håndflatene kløe uten noen åpenbar grunn. Har merket selv at hendene blir litt mer rød mens de hvite prikkene.

Hånd-, fot- og munnsyke gir røde flekker i ansikt, under fotflater og på hender. Røde, kløende prikker er en del av sykdomsbildet. Da er det vanlig med røde prikker med hvit tupp på hender, under føttene, . Erythema multiforme: Gir røde flekker inni håndflatene, på fotsålene, leggene,.


Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved . Begge beskrev sykdommen som en hudlidelse på grunn av de røde prikkene i huden (angiokeratomer). I dag vet man imidlertid at denne sykdommen ofte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg