torsdag 9. mars 2017

Seksuelt

Seksualitet (fra latin sexus = kjønn) omfatter kjønnslivet og alt som knytter seg til det. Dette inkluderer både de rent fysiologiske og medisinske sidene, men også . BufretSeksuelle overgrep inkluderer: Uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget .

Seksuelt krenkende eller uanstendig atferd er for eksempel blotting, kikking eller utuktig tale og rått snakk. For at handlingen skal være straffbar etter strl. Seksuelle overgrep mot barn er forhold hvor barn og ungdom dras med på seksuelle handlinger som de ikke er modne for, samtykker til eller forstår.


Voldtekt eller andre seksuelle overgrep innebærer å bli tvunget eller presset til å gjøre noe seksuelt mot din vilje.

Seksuelle overgrep er en fellesbetegnelse for . Barn og ungdom som blir utsatt for incest eller seksuelle overgrep kan få skader som gir utslag i forskjellige symptomer og signaler. Sykdommer som overføres ved seksuell kontakt kalles seksuelt overførbare infeksjoner. Smitten skjer ved kontakt mellom hud og slimhinner i munn, . Seksualitet, i biologien de former for atferd som er knyttet til kjønnet formering, i snever forstand kjønnsdrift.


Jenter er langt oftere utsatt enn gutter. Det du tenner på seksuelt er i stor grad tilfeldig betinget. Og akkurat som du kan lære deg et nytt språk, kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg