fredag 10. mars 2017

Brystbetennelse symptomer

Brystbetennelse kan gi smerter og rødt, varmt og hovent bryst. Symptomer som feber, influensafølelse og frostanfall er vanlig. Det finnes to forskjellige typer brystbetennelse og symptomene er veldig like.

Den ene varianten er forårsaket av en tilstoppet melkegang og den andre av . Symptomer på brystbetennelse er betente bryst, noen ganger med feber. Brystbetennelse er vanlig blant ammende kvinner, men man kan få det uten å amme. Brystbetennelsen kommer raskt og vanlige symptomer er hevelse, smerte, rødhet og varme i deler av brystet.

Det er også vanlig å få feber, frostanfall og . Tilstanden inntreffer oftest et par uker etter fødselen. Vanlige symptomer ved brystbetennelse er melkespreng og smerter i brystet. SYMPTOMER: En del får influensalignende symptomer og blir kalde og varme om hverandre. Kulde, trange BH-er og det å utsette ammingen, . Tilstopping av melkeganger er forstadiet til brystbetennelse.


Symptomene er da ett eller flere avgrensa områder hvor brystet er hardt og ømt og . Brystbetennelse (mastitt) er når en del av brystvevet blir betent. Snarveier: Årsak til brystbetennelse; Symptomer på brystbetennelse; Forebyggende råd mot .

Bakteriell brystbetennelse i puerperiet skyldes som oftest gule stafylokokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg