fredag 10. mars 2017

Røde kinn barn

Barnet får et veldig rødt utslett i begge kinnene. Det kan se ut som om barnet har fått seg et slag. Det er også påfallende blek rundt munnen.

Røde kinn kan være symptom på at det ligger en alvorlig sykdom bak,. Tar vi barna med i betraktningen er det en del andre tilstander som . Caroline har i lange perioder nå hatt røde kinn. De er knall røde som om hun har vært ute i kulda en god stun og akkurat på kinnbeinet er det .

Om ikke barnet vil drikke vann, så tilby saft, vannmelon, gelé eller annen go væskeholdig mat. Det bruker jeg å smøre på snuppa mi når hun har røde og tørre kinn. Det står gjerne at det skal smøres på før barnet . Såre eller røde gummer rundt tannen; Røde kinn; Babyen sikler, gnager og tygger mye. Når tennene bryter frem, vil barnet ofte tygge på alt det kan få tak i. Atopisk eksem er den vanligste typen eksem hos barn, og er også kjent som . Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene.


Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder. Barn har mer ømfintlig hud enn voksne, og huden deres utsettes også gjerne for større påkjenninger, særlig om.

Symptomene er rødt utslett på begge kinn. Den femte barnesykdom er en virussykdom som hovedsakelig rammer barn i 5-15-års alderen. Sykdommen er kjennetegnet ved et rødt utslett på begge kinn. Miriungen har i to dager hatt veldig røde og varme kinn.


Skal ikke barn ha litt sånn eplekinn om vinteren, da? Typisk for denne barnesykdommen er feber og utslett i kinnene. Jenta mi på måneder har fått veldig røde kinn etter å ha sovet ute i vogn når det var et par minus ute. Jeg har noen ganger smørt mine barn før de legger seg + når jeg legger meg.


Mange foreldre feilaktig tror at de røde kinnene til barnet vise sin perfekt helse. Of course, til en lys rødme være, men han gjorde ikke. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Utslettet kommer en ukes tid senere, med kraftig rødme i kinnene og blekhet rundt munnen.


Ved soppangrep blir stumpen blank og rø og barnet får vondt. Atopisk eksem begynner ofte som flekker med tørr hud på barnets kinn. Jenta mi på mnd er så sår rundt munnen, eller på overleppen, under nesen.


Kinnene er veldig røde, og på knehasene er hun en anelse rød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg