mandag 27. mars 2017

Utflod gravid

Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de hormonelle endringene. Unntaksvis skyldes utfloden tilstander som krever .

Det er mye rart som skjer med kroppen når du blir gravi og ikke alt. Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere . Er ikke vant til å ha mye utflod serdu, men man kjenner vel ekstra godt etter også nå når muligheten for å være gravid .

Gravid og mye utflod og rar lukt fra underlivet. Titter innom fra bli gravid:Hvordan var utfloden deres tidlig i sv. Blødninger og utflod - Gravidhelse - Klikk. Foreldre › Gravid › Gravidhelse › Dette kan skje i underlivetBufret4. Man er mer utsatt for sopp i underlivet ved graviditet, så hvis det klør i tillegg til økt utflo kan det være sopp.


Hadde dere endret utflod tidlig i svangerskapet? Har bare hatt dette en gang før i tiden før ikm, og da var jeg gravid. Brun utflod uke - Mammanett (KK Mamma forum)25.


Noen som har peilig på utflod ved graviditet?

Melkeaktig utflod er vanlig under graviditet ihvertfall, hvor tidlig det. I dag vil jeg være uker på vei (hvis jeg er gravid da), om uke skal jeg . Svangerskapet kan medføre økt utflod fra skjeden i forhold til det som er vanlig, og den kan også få endret konsistens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg