fredag 24. mars 2017

Rennende nese

Rennende nese er et vanlig problem, spesielt i forbindelse med en forkjølelse. Mange opplever både rennende og tett nese samtidig, noe som kan være svært . Rennende nese kan skyldes mange ting, men er et vanlig symptom på allergi.

Det finns dog behandling å få for å lindre plagene. I prosent av tilfellene er kronisk rennende nese forårsaket av en allergi for noe du har inhalert, for eksempel støv, pollen eller dyrehår, sier . Svulst i eller bak nesen må alltid utelukkes ved ensidig rennende nese hos voksne personer, særlig hvis sekretet inneholder verk (puss) eller . Hvordan skal jeg bli kvitt problemet med tett og rennende nese? Jeg har hatt rennende nese i et år, og bruker nesespray for dette, men det . Blodomløpet i nese- slimhinnene øker, og det skilles ut slim. Det man opplever som en ubehagelig tett og rennende nese, er i virkeligheten en av kroppens . Tett og rennende nese kan være et symptom på virus eller bakterieinfeksjon.


Barn kan godt være ute selv om de er tette og snørrete, hvis allmenntilstanden er . Nesespray og nesehorn er viktig for å forebygge bihulebetennelse, og også det mest effektive mot rennende nese. Har du en forkjølese som du vil bli kvitt? Sår hals og rennende nese og øyne er ikke veldig behagelig.


Derfor er det så greit at det finnes kjerringråd.

Vasomotorisk rinitt: Helårs rennende nese. Vanskelig å skille fra allergi, spesielt middallergi (som er en helårs innendørsallergi).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg