fredag 31. mars 2017

Fibromyalgi symptomer

Mange med fibromyalgi kan også føle seg utmattet og ha søvnproblemer. Symptomene kan variere i intensitet og forverres ofte av stress. Fibromyalgi betegnes som et smertesyndrom (syndrom = en samling med symptomer og tegn).

Symptomene på fibromyalgi kan være mange. Har du vanligvis vært et overskuddsmenneske, for så å oppleve at du klarer mindre og har vondt flere . ME (kronisk utmattelsessyndrom) har symptomer som overlapper med fibromyalgi og veldig mange pasienter har sterke elementer av begge . Fibromyalgi er en mer eller mindre kronisk tilstand som er preget av vandrende smerter.

Symptomer på fibromyalgi begynner gjerne med . Symptomer på fibromyalgi; Behandling av fibromyalgi; Legemidler; Selvhjelp og samtaleterapi; Alternativ behandling; Utsikter på lang sikt. Fibromyalgi er kronisk med hovedsymptomer som utbredte smerter i muskulatur og ledd. I tillegg opptrer symptomer som muskelstivhet, . Muskelsmerter og andre symptomer i forbindelse med fibromyalgi bør derfor taes på alvor da sykdommen i mange tilfeller kan føre til varig . Fibromyalgi kjennetegnes ved muskelsmerter som vandrer og tilstanden kalles et.


Det er også andre symptomer som kan ledsage fibromyalgi, blant annet:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg