onsdag 22. mars 2017

Sololje med faktor

VIKTIG Å BRUKE SOLVETT: Bruk alltid solfaktor eller høyere. Sololje har lenge vært brukt for å få en enda dypere brunfarge. Personlig vil jeg anbefale deg en solkrem fremfor en sololje.

I dag får man sololje med høyere faktor (loreal har f.eks faktor 20) og disse skal . Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg19. FØRSTE I SITT SLAG: Aldri før har en sololje hatt så høy solbeskyttelse,. Vichy lanserer nemlig i disse dager en ny sololje med solfaktor 40. Om du starter med for lav faktor ender du opp med å bli solbrent og.


Jeg foretrekker også å bruke sololje, mange er redde for at de da vil bli . Piz Buin solkrem, sololje, aftersun og leppepomade med solfaktor som beskytter mot solen. Tørrolje for ansikt og kropp med sol- og anti-aldringsbeskyttelse. Velduftende sololje med solfaktor 1 som beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler. Bruk solkrem med minst faktor på ubeskyttet hud.


Jo da, Capital Soleil sololje har SPF og en oljeformulering som skal absorberes raskt . Sololje er et annet alternativ og er lettere å påføre. Bruk solkrem med faktor på ubeskyttet hud 4.

Hvis du synes og er for lav faktor, går det eventuelt an å kjøpe en normal solkrem med høyere. Mineralsk solbeskyttelse uten kjemiske tilsetningsstoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg