fredag 3. mars 2017

Vegetarianer som spiser fisk

Denne gruppen regnes strengt tatt ikke som vegetarianere. I kk helse er det for tiden en artikkel om to vegetarianere, noe som så ut som skulle bli bra lesing ble fort en skuffelse. Hvorfor er det noen vegetarianere som spiser fisk?

Hva gjør vi med vegetarianere som spiser fisk og kylling? Vegetarnytt › Artikler › Diverse emnerBufretLignendeFor mange er veien til det å bli vegetarianer preget av ulike stadier: det er kun et fåtall som slutter å spise både kjøtt og fisk over natta. Jeg vurderer å bli vegetarianer, men lurer da på et par ting.


Jeg har hørt en del ting om de som er det, men forskjellig. Men vegetarianere spiser vel fisk og kylling? Nei - verken fisk, fugl eller sjømat er vegetarisk. Men man er vel vegetarianer dersom man bare spiser kjøtt eller fisk . Det påstås av og til at vegetarianere spiser fisk.


Dette er en utbredt misforståelse, men rent faktisk er det feil. Noen velger også å fortsette å spise fisk, og da blir det enklere å få bra sammensatt kost. Men da er man ikke egentlig vegetarianer.


SIDE2:) Felles for alle vegetarianere er at de ikke spiser kjøtt, fugl eller fisk. Hun spiser fisk og grønnsaker + hun drikker melk.

Har selv vært vegetarianer i snart to år (jeg spiser fisk en gang i mellom).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg