torsdag 30. mars 2017

Hva koster graviditetstest

Alt etter type og hvor mange det er i pakken. På helsestasjonen kan man stort sett få tatt det gratis. SVAR: HeiDu kan kjøpe graviditetstest på apoteket.


Det er ingen aldersgrense på kjøp av en slik test, og de koster stort sett mellom 10- og 15- Det er også . Med en graviditetstest kan du raskt og enkelt finne ut om du er gravid. Hvor tidlig du kan teste deg avhenger av graviditetstesten, men det sikreste resultatet får . Agraviditetstest 1stkGraviditetstester: Pristest - KK. Hva er det beste tidspunkt at ta en graviditetstest?


Koster 100-ca 1kr, kommer an på hvilken type. Prøvere og ufrivillig barnløseinnlegg21. Graviditetstest - Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg16.


Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende16. Jeg liker den best hvor det står gravid - ikke gravid. Har hørt at dei med uke indikatorer kan være feil. Hvor mye koster det å ta graviditetstest hos legen?


Hva koster det å gå til legen for å ta graviditetstest? Kultur og Fritid › BackstageBufretHadde hun spilt håndball, hadde hun neppe trengt noen graviditetstest. Fordi hun lurte på hva den kostet, er dyrt for en ung pike å betale noe over 1kr vet . Hvis en er blitt gravi men går på p-piller.


Har sett en del på amerikanske filmer der ein kan kjøpe graviditetstester i vanlig daglivare butikk. Syns du dette er noko ein skulle ha hatt her i . Med RFSU digitale graviditetstest kan du selv raskt og enkelt finne ut om du er gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg