onsdag 29. mars 2017

Nordbyen kjøpesenter

På Nordbyen Senter har vi varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Nordbyen kjøpesenter ligger i Larvik, en by som er i en spennende fase preget av utvikling, samarbeidsprosesser og ikke minst . Nordbyen kjøpesenter har butikker og er Larviks største kjøpesenter. Her finner du trendy og moderne butikker som er kilder til fornyelse.


Nordbyensenter har butikker under samme tak. Nordby Köpcentrum Östra 4Strömsta Sverige. Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingcenter – et av Nordens.

Kjøpesenteret har et stort lekeland (Djungelland) på 10kvadratmeter som er for . KLP Eiendom AS eier av Nordbyen kjøpesenter, som ligger i Larvik, og er kommunens største kjøpesenter. Finn tilbud fra WOW på Nordbyen Kjøpesenter i Larvik. Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken. Nordbyen er et hyggelig og moderne kjøpesenter for hele familien.


Senteret ble åpnet i 199 er en del av Steen og Strøm-kjeden og ligger like nord for Larvik . Finn tilbud fra BR Leker på Nordbyen Kjøpesenter i Larvik. Man-Fre10:- 20:00Lør09:- 18:00SønStengt .

Senteret er senere endret og utvidet flere ganger. Du finner oss på Nordbyen kjøpesenter i Larvik. I vår blomsterbutikk Mester Grønn Nordbyen i Larvik, Vestfol finner du et stort utvalg av friske blomster og . Ser du etter ◴ åpningstidene til CHANGE Lingerie?


Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for CHANGE Lingerie i Nordbyen Kjøpesenter, . Yttersøveien Larvik, Nordbyen Kjøpesenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg