tirsdag 21. mars 2017

Symptomer på chlamydia

Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og . Man har også sett at klamydia smitter ved munnsex og analsex, som gir symptomer fra hals og endetarm, men dette er mindre vanlig. De fleste som smittes med klamydia får ingen symptomer. Dette fører dessverre til at mange er smittet uten å vite om det, og at de dermed kan smitte andre.


Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. KLAMYDIA: 60-prosent av de som er smittet får ikke symptomer. KLAMYDIA: Det er bare en test som kan avsløre om du er smittet av klamydia. De fleste har ingen symptomer som viser tegn på smitte. Gå til Symptomer og forløp - Tiden fra smitte til symptomer (inkubasjonstid) er 5-dager.


Gå til Symptomer og forløp - Ved symptomgivende sykdom hos menn forårsaker klamydia uretritt som kan gi sparsom utflo brenning og svie ved . Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som er smittet. De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de . Klamydia er en sykdom som skyldes bakterien Chlamydia trachomatis. Klamydia gir ofte svake eller ingen symptomer hos både menn og kvinner.


Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi.

Klamydia gir ikke alltid symptomer- det vil si at man kan ha infeksjonen uten å vite .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg