mandag 6. mars 2017

Europeisk helsetrygdkort pris

Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som landets statsborgere. Europeisk helsetrygdkort gir deg de samme rettighetene til helsehjelp som de øvrige. Samme handlekurv i samme butikk - til halv pris! Er du medlem av folketrygden, og oppholder deg midlertidig i et annet EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Alle privatpersoner bestiller Europeisk helsetrygdkort og finner informasjon om.


Derfor setter vi stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra brukerne og forslag . Blir du syk eller skadet på Europa-ferie i sommer, går alt så mye glattere hvis du vifter med Europeisk Helsetrygdkort.

Europeisk helsetrygdkort er et plastkort på størrelse med et vanlig bankkort. Europeisk helsetrygdkort kan du bestille på en av følgende måter:. Se hvordan du skaffer helsetrygdkort før du reiser på ferie. De billigst sykehusene på listen er i Vietnam, der prisen ligger på mellom 10. Her bestiller du Europeisk helsetrygdkort!


NB Skal du være ute av Norge mer enn måneder eller er mer i utlandet enn i Norge i løpet av eller flere år, mister du medlemskapet i folketrygden. Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til å få dekket utgifter til nødvendig medisinsk behandling når du oppholder deg midlertidig i et annet . Med et Europeisk helsetrygdkort (Helfo) kan du benytte deg av. Du bør ta med deg ditt europeiske helsetrygdkort (EU-kortet) på turen.

Egenandelstaket innebærer at du får fradrag i prisen når utgiftene til tannpleie . Du kan sammenlikne priser for tannbehandling på Forbrukerrådets nettsider. Reiseforsikringen gjør Europeisk helsetrygdkort overflødig i de aller fleste. I begge tilfeller må du regne med å legge ut for den fulle prisen for . Norsk familieøkonomi har for tredje året. Men trenger jeg forsikring hvis jeg har Europeisk helsetrygdkort?


Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som oppholdslandets egne . Europeisk helsetrygdkort er et plastkort p strrelse med et vanlig. Flights: Hvordan enkelt beregne pris og bestille helikopter taxi person. Det er snart tre år siden Norge begynte å utstede Europeisk helsetrygdkort til utflyttede pensjonister som har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg