tirsdag 21. mars 2017

Lavt stoffskifte menn

Ifølge HUNT (Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag) får av kvinner og av menn behandling for lavt stoffskifte. Menn kan selvsagt også ha akkurat de samme symptoimer som kvinner får, både for høyt og for lavt stoffskifte. Likevel bør menn med symptomer på stoffskiftet .

Jeg er en mann på år, 1høy og kg tung. En forhøyet verdi av TSH kan indikere for lavt stoffskifte, eller hypotyreose som det også . Jeg er en mann på år og har hatt lavt stoffskifte i fire år. Det var egentlig greit å få vite at jeg hadde lavt stoffskifte fordi det forklarte hvorfor jeg var slapp og lat.

Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen. Omtrent ti prosent av norske kvinner og fem prosent av norske menn har lavt stoffskifte eller latent lavt stoffskifte, ifølge HUNT-studien, den store . Dette kan være på grunn av lave nivåer av jod av mattilbudet av menn, eller høye. Lavt stoffskifte fører også til vektøkning og andre gastrointestinale problemer . Balder-klinikken, Balderklinikken, hypothyreose, lavt stoffskifte, levaxin, vekttap. Lavt stoffskifte og betendelse i skjoldbruskkjertelen - Mann, 30år. Risikoen for å få lavt stoffskifte øker med alderen, særlig etter 50-års alder.


Det er ganger så mange kvinner som menn som får lavt stoffskifte . HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte, kan ha mye så si hvordan kroppen oppfører seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg