fredag 3. mars 2017

Symptomer på hepatitt

Du kan flere ganger, uproduktivt hoste, gjør halsen sår og stemmen din hes. Her er noen enkle løsninger for å bli kvitt det raskt og effektivt . Om slimet (sekretet) blir liggende i luftveiene vil du kunne oppleve.

Finn årsaken til hvorfor du hoster, slik at også dette kan behandles. Dersom du ikke blir kvitt hosten, bør du oppsøke din lege for å undersøke hva som er . Er det noen som har noen forslag til hva . Hvis luftveiene blir irritert av støv eller røyk eller blokkert med slim, er kroppens refleks handling å hoste. Håper alt står bra til med dere og babyen i magen Nå, det som er. Jeg har slitt med hoste i over en mnd nå. En tørr hoste kan være en smertefull opplevelse, spesielt siden halsen blir mer irritert med hver kamp.


Det er forskjellig fra en produktiv hoste, eller en som . Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det . Hoste er generelt klassifisert i to typer: tørr hoste og tørrhoste. Hvordan bli kvitt hosten det avhenger av hva slags hoste er, som det kan være flere konkrete . Akutt hepatitt kan ha et svært varierende bilde, fra subklinisk infeksjon, som forløper uten symptomer, til alvorlig fulminant hepatitt med høy .

Hos 75- av alle pasientene som smittes, er det ingen symptomer. Hepatitt C er en viktig årsak til kronisk leversykdom som oppstår hos en . De fleste har få symptomer, mens noen får symptomer som slapphet, kvalme, magesmerter og gulsott. Hepatitt B smitte kan hos noen få utvikle seg til en kronisk . Omtrent halvparten av dem som blir smittet av hepatitt B-viruset vil få symptomer i løpet av to til seks måneder etter smittetidspunktet. Etter et par dager får du det bedre, men samtidig blir du gul og får mørk urin og lys avføring. Hepatitt deles i A, B, C, D og E og alle gir betennelse i leveren.


Tid fra smitte til man får symptomer (inkubasjonstid) er 2-uker. Hepatitt B er en virusinfeksjon som angriper leveren. Smitte skjer via blod eller kroppsvæsker.


Nå skal alle nyfødte barn i Norge vaksineres. Hepatitt er karakterisert ved at en del av cellene i leveren blir ødelagt, og at det kan påvises. Symptomene ved akutt hepatitt varierer mye fra person til person.


Hepatitt C-infeksjon kan skade leveren og gi leverbetennelse. Mange vet ikke at de er smittet fordi det kan gå mange år før symptomene utvikles. Hepatitt C er en infeksjon som kan skade leveren.


Mange vet ikke at de er smittet fordi det kan gå mange år før symptomene utvikler seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg