tirsdag 14. mars 2017

Sr virus

Nesten alle barn har gjennomgått RS-virus infeksjon før to års alder, men de færreste har vært skikkelig syke. RS-virusinfeksjoner er en hyppig årsak til at . BufretLignendeVanligvis gir RS-virus (respiratorisk syncytialt virus) bare lette symptomer som en forkjølelse.

Dersom viruset angriper de nedre luftveier hos små barn, kan det . RS-virusinfeksjon er infeksjon med respiratorisk syncytialt virus (RS-virus) i familien paramyxoviridae. Infeksjonen er en hyppig årsak til nedre . RS-virus er forkortelse for respiratorisk syncytialvirus. I vintermånedene er denne gruppen virus den hyppigste årsak til akutt bronkitt hos små barn.


Hva er RS virus og hvordan kan du få det? Men det er slimet som er problemet, og årsaken til at viruset kan være så farlig for små barn. RS-virus er en vanlig årsak til nedre luftveisinfeksjoner hos spedbarn og små barn. Det er viktig med god håndhygiene for å redusere risikoen for RS-virus. Børn under måneder er særligt udsatte for RS-virus.


Mens raske voksne blot bliver forkølede, kan spædbørn blive meget påvirkede af RS-virus. Ofte vil virus være forkledd som en godartet EXE fil (for eksempel SR.EXE) og distribuert gjennom spam e-post eller ondsinnede nettsteder, som deretter kan . RS-virus, se respiratorisk syncytial-virus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg