onsdag 15. mars 2017

Nakkesmerter

Nakkesmerter forekommer hos 30- av den voksne befolkning i løpet av et år; Det er anslått at av befolkningen oppsøker lege med nakkelidelse som . Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Hvis nakkesmertene ikke forsvinner eller blir verre, kan det være nødvendig med behandling.

Nakkesmerter er et utbredt problem og gir ofte tilleggsplager som hodepine, migrene, svimmelhet eller symptomer som smerter og nummenhet ut i armene. Nakkesmerter - noe som rammer svært mange nordmenn. Trim og aktivitet er det viktigste for å forebygge.


Det er nakkesmerter og skader av grad og som er mest vanlig. Nakkesmerter kan oppstå akutt (”kink i nakken”), eller være et mer vedvarende problem. Akutte nakkesmerter er en vanlig tilstand som sees av behandlere innenfor nerve, muskel og skjelettlidelser. Selv om akutte nakkesmerter oftes er ufarlige, er de . Reseptfritt og gratis: Her får du gode råd og videoinstruksjon i hvordan du kan behandle og forebygge nakkesmerter og hodepine.


I løpet av et år kan mellom og prosent av den voksne befolkning regne med å få en eller annen form for . Sliter du med vond rygg eller stiv nakke? Med disse enkle tipsene kan du få bukt med rygg- og nakkesmerter, og få en bedre hverdag. Nær halvparten av kiropraktorens pasienter oppsøker hjelp for ulike nakkeproblemer. Nakkens funksjoner er kompliserte og spiller en helt sentral .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg