torsdag 30. mars 2017

Blemmer i munnen hos barn

Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after. Såpestoff i tannkrem kan forårsake små sår i munnen, særlig hos de med . BufretLignendeVirusinfeksjoner med blemmer i munnen.

Bakgrunn: Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig tilstand både hos barn og voksne. Vi var hos lege i går men de fant ikke noe,blemmene så jeg først i dag. Det er jo klin umulig å få et to år gammelt barn til å skylle munnen med . Han hylgriner og sier han har vondt i tunga.

Her er de vanligste barnesykdommene - Barnehage. Meget vanlig, men nokså ukjent sykdom som forekommer hos barn i alderen. Akutt herpetisk gingivostomatitt ses hovedsakelig hos barn i alderen mnd til år,. Helvetesild er et hudutslett med små blemmer og sår som oftest angriper . Barnet vil som regel først ha lett feber og gå og hangle i et par dager, og det.


Det verste er nok blemmene i munnen, som kan gjøre ganske vondt og. Munnskåld eller after kommer kan komme overalt i slimhinnen i munnhulen. Tredagersfeberen forekommer kun hos barn i alderen seks måneder til tre år.


Når barn klager på vondt i munnen eller tannverk, kan det skyldes munnsår, hull i en tann eller soppinfeksjon.

BLEMME I MUNNEN: Mange opplever å få gulhvite blemmer i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg