torsdag 9. mars 2017

Magesår alkohol

Røyking øker tilbøyeligheten til å utvikle magesår, mens ingenting tyder på at en bestemt kost eller alkohol kan gi magesår. Stress, røyking og alkohol er imidlertid faktorer som kan bidra til å utløse eller forverre magesår. Alkohol i større mengder, og særlig brennevin, bør man være .

Magesår er et sår som oppstår på slimhinnen i magesekken eller i øvre. Røyking og alkohol, og trolig også stress, er faktorer som kan bidra til . Epidemiologiske studier som har sett på assosiasjonen mellom magesår og visse matvarer som alkohol, kaffe, te, salt og salt mat, melk og frukt) . Kvalme, oppkast og smerter i mellomgulvet kan være tegn på magesår.

Røyking, alkohol og trolig også stress er faktorer som kan bidra til å utløse eller . En dårlig livsstil med røyking, et høyt stressnivå, og mye alkohol har også . Røyking, alkohol og sterk mat kan forverre et magesår. Dersom du røyker eller drikker mye alkohol, bør du søke hjelp hvis du synes det er vanskelig å slutte med . Krydret mat og alkoholforbruk ble antatt å forårsake magesår. Ifølge Mayo Clinic, er bakteriell infeksjon bak de fleste magesår.


Magesår kan arte seg på litt forskjellig vis, men det er ofte en smertefull og ubehagelig tilstand. Du bør ikke nyte alkohol mens du står på denne behandlingen. Magesår har stor tilbøyelighet til å komme tilbake, og har derfor vært betraktet som en kronisk sykdom før man oppdaget magesårsbakterien og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg